Search here:
Automaat Rijbewijs Rijles

Automaat Rijbewijs

Bij ons haal je je automaat rijbewijs. Wij zijn de specialist in privé automaat rijles. Want automaat rijden is de toekomst. Moderne auto’s zijn steeds vaker alleen als automaat beschikbaar. Het rijbewijs haal je bij Rijschool SamSam sneller en goedkoper dan een gewoon rijbewijs.

Voordelen automaat rijbewijs

Een automaat rijbewijs is goedkoper. Je hoeft namelijk niet te leren schakelen. Dit scheelt dus flink wat lessen. En omdat wij geen opslag vragen voor automaat autorijlessen, merk je dit meteen in je lesprijs.

Aantekening in je automaat rijbewijs

Als je je rijbewijs met een automaat haalt, krijg je een aantekening in je rijbewijs dat je niet in een schakelauto mag rijden. Is dat erg? Wij vinden van niet. En wil je in de toekomst toch in een schakelauto rijden, dan hoef je alleen maar het praktijkexamen met een schakelauto te halen.

Automaat is de toekomst

We zien steeds minder schakelauto’s op de weg. Dat komt doordat moderne (vooral elektrische en hybride) auto’s bijna altijd een automaat zijn. Maar ook omdat het een trend is die overwaait uit de USA en Canada, waar bijna iedereen automaat rijdt.

Rijschool
SamSam
Automaatrijles

Rijschool SamSam is de specialist in privé automaat rijles. We doen niet anders! Hierdoor kunnen wij je het automaat rijden sneller en beter aanleren dan rijscholen die ook schakelles geven. Daarnaast les je bij ons altijd privé (je hoeft geen andere leerlingen op te halen), krijg je het volle uur les en geniet je van onze lage tarieven.

Tarieven

Een privé automaatrijles kost €60 per uur

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

bijzondere rijlessen

Rijangst, faalangst, adhd of autisme

Privé rijles

Je krijgt bij ons altijd privé rijles

Maak nu een afspraak voor een proefles automaat