Search here:
Automaat rijden met ADHD Faalangst Rijangst

Bijzondere privé rijlessen met automaat

Juist als je wat extra hulp bij het lessen kunt gebruiken, is automaat rijden een uitkomst. De automaat autorijlessen zijn namelijk een stuk makkelijker, omdat je niet hoeft te leren schakelen. Je kunt je volledige aandacht op het verkeer richten. En dat is wel zo veilig. Hiernaast volg je altijd privéles bij ons, want we willen graag dat je je op je gemak voelt.

Automaat rijles rijangst

Zit je niet zeker achter het stuur? Mijd je liever de snelwegen? Dan heb je misschien wel rijangst. Kies dan voor automaat. Want je hoeft dan tijdens het rijden minder handelingen te doen. En je kunt je volledig focussen op het verkeer. Tijdens de privélessen werk je aan je zelfvertrouwen en krijg je de auto volledig onder controle.

Automaat rijles faalangst

Beschik je niet over stalen zenuwen en heb je regelmatig last van faalangst? Wij geven privé rijlessen waar we hier rekening mee houden. Je rijinstructeur bereidt je perfect voor op het speciale rijexamen. En je krijgt meer tijd en veel meer aandacht.

Automaat rijles ADHD

Met ADHD kun je je vaak moeilijk concentreren en reageer je soms impulsief en hyperactief op zaken. Wij houden hier rekening mee tijdens de rijlessen. We geven je extra tijd en ruimte om je op je gemak te laten voelen. Met onze op ADHD afgestemde rijlessen haal ook jij gemakkelijk je automaatrijbewijs.

Rijschool
SamSam
Automaatrijles

Rijschool SamSam is de specialist in privé automaat rijles. We doen niet anders! Hierdoor kunnen wij je het automaat rijden sneller en beter aanleren dan rijscholen die ook schakelles geven. Daarnaast les je bij ons altijd privé (je hoeft geen andere leerlingen op te halen), krijg je het volle uur les en geniet je van onze lage tarieven.

Tarieven

Een privé automaatrijles kost €60 per uur

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op.

bijzondere rijlessen

Rijangst, faalangst, adhd of autisme.

Privé rijles

Je krijgt bij ons altijd privé rijles.

Maak nu een afspraak voor een proefles automaat