Bijzondere rijlessen met automaat

Juist als je wat extra hulp bij het lessen kunt gebruiken, is automaat rijden een uitkomst. De automaat autorijlessen zijn namelijk een stuk makkelijker, omdat je niet hoeft te leren schakelen. Je kunt je volledige aandacht op het verkeer richten. En dat is wel zo veilig.

Automaat rijles rijangst

Zit je niet zeker achter het stuur? Mijd je liever de snelwegen? Dan heb je misschien wel rijangst. Kies dan voor automaat. Want je hoeft dan tijdens het rijden minder handelingen te doen. En je kunt je volledig focussen op het verkeer. Tijdens de lessen werk je aan je zelfvertrouwen en krijg je de auto volledig onder controle.

Automaat rijles faalangst

Beschik je niet over stalen zenuwen en heb je regelmatig last van faalangst? Wij bieden rijlessen waarbij we hier rekening mee houden. Je rijinstructeur bereidt je perfect voor op het speciale rijexamen. En je krijgt meer tijd en veel meer aandacht.

Automaat rijles ADHD

Met ADHD kun je je vaak moeilijk concentreren en reageer je soms impulsief en hyperactief op zaken. Wij houden hier rekening mee tijden de rijlessen. We geven je extra tijd en ruimte om je op je gemak te voelen. Met onze op ADHD afgestemde rijlessen haal ook jij gemakkelijk je automaatrijbewijs.

Automaat rijles Autisme

Met autisme heb je vaak moeite met multitasking. Dan is automaat rijles de beste oplossing. Je hoeft niet te schakelen en je kunt je dus helemaal richten op het verkeer. Onze rijinstructeur straalt rust uit en weet hoe hij op je moet reageren. Zo helpt hij je je automaatrijbewijs te halen.

 

Direct starten

Snel zelf achter het stuur? Bel direct met jouw rijinstructeur en maak een afspraak voor een speciale proefles automaat. Tijdens de proefles maak je eerst rustig kennis met de instructeur. En je mag gerust iemand meenemen. Bij rijschool SamSam kun je meestal direct beginnen met lessen.

 

06 41 05 38 38 of info@rijschoolsamsam.nl


Rijschool SamSam, Dé rijschool voor lessen in een automaat.

Bel voor meer informatie met jouw rijinstructeur.