Automaat rijbewijs

Bij ons haal je je automaat rijbewijs. Wij zijn de specialist in automaat rijles. Want automaat rijden is de toekomst. Moderne auto’s zijn steeds vaker alleen als automaat beschikbaar. En een automaat rijbewijs haal je bij Rijschool SamSam sneller en goedkoper dan een gewoon rijbewijs.

Voordelen automaat rijbewijs

Een automaat rijbewijs is goedkoper. Je hoeft namelijk niet te leren schakelen. Dit scheelt dus flink wat lessen. En omdat wij geen opslag vragen voor automaat autorijlessen, merk je dit meteen in je pakketprijs. Andere voordelen zijn:

  • Zuiniger – de auto schakelt op het juiste moment, waardoor je minder brandstof gebruikt
  • Veiliger – omdat je niet hoeft te schakelen, kun je je volledig richten op het verkeer
  • Makkelijker file rijden – continue op- en afschakelen in de file is definitief verleden tijd

Aantekening in je rijbewijs

Als je je rijbewijs met een automaat haalt, krijg je een aantekening in je rijbewijs dat je niet in een schakelauto mag rijden. Is dat erg? Wij vinden van niet. En wil je in de toekomst toch in een schakelauto rijden, dan hoef je alleen maar het praktijkexamen met een schakelauto te halen.

De automaat is de toekomst

We zien steeds minder schakelauto’s op de weg. Dat komt doordat moderne (vooral elektrische en hybride) auto’s bijna altijd een automaat zijn. Maar ook omdat het een trend is die overwaait uit de USA en Canada, waar bijna iedereen automaat rijdt.

Waarom Rijschool SamSam?

Rijschool SamSam is de specialist in automaat rijles. We doen niet anders! Hierdoor kunnen wij je het automaat rijden sneller en beter aanleren dan rijscholen die ook schakelles geven. Daarnaast les je bij ons altijd privé (je hoeft geen andere leerlingen op te halen), krijg je het volle uur les en geniet je van onze lage tarieven.

Start nu met rijlessen?

Nu je automaat rijbewijs halen? Bel direct met onze rijinstructeur en maak een afspraak voor een proefles automaat. Bij rijschool SamSam kun je meestal direct beginnen.

 

06 41 05 38 38 of info@rijschoolsamsam.nl

Rijschool SamSam, Dé rijschool voor lessen in een automaat.

Bel voor meer informatie met jouw rijinstructeur.